ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ

EVJ15_PASOK_PSHFOFORIA_SYNEDRIO.limghandlerΣχεδόν όλοι οι υποψήφιοι σύνεδροι εκλέχτηκαν, με απροσδόκητα αυξημένη συμμετοχή, στις εκλογές  του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. (710 ψήφοι λένε οι πληροφορίες). Τόσο στην κάλπη της Νεολαίας, όσο και σε αυτή του κόμματος έκαναν την καλύτερη δυνατή κινητοποίηση, προκειμένου ο καθένας να εκλέξει το δικό του άνθρωπο. Χαρακτηριστική φράση τοπικού μεγαλοστελέχους ήταν ότι αν κάναμε τέτοιο αγώνα και στις βουλευτικές θα είχαμε διπλάσιο ποσοστό!

Ωστόσο οι μικροπολιτικοί διχασμοί δεν έλειψαν, με την πλειοψηφούσα τάση του Δημάρχου να σπάει από τον ίδιο του το συνεργάτη…ο οποίος τυχαίνει να ήταν και πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής. Ο ίδιος αψήφησε την απόφαση της κυρίαρχης δημοτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έδινε γραμμή για γυναίκες υποψηφίους προσωπικής του επιλογής.

Στις πρώτες θέσεις εκλέχθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΔ, Β. Λάζαρης και ακολούθησε με μικρή διαφορά ο Αντιδήμαρχος Κ. Τσουράκης. Δυναμική και η παρουσία της υπ. Δημοτικής Συμβούλου Β. Σερέτη που εκλέχτηκε με ευκολία πρώτη, απέναντι στις υπόλοιπες γυναίκες υποψηφίους.  Όσον αφορά τη νεολαία, οι υποψήφιοι που ‘κατέβασε’ ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γ. Κρικρής επικράτησαν με άνεση των υπολοίπων.

Ρεπορτάζ του Ατίθασου Δημότη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s