Ο ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: «Ανακατατάξεις στους κομματικούς μηχανισμούς…»

c98458897f5f7fedb6bb9d4fca4fae75_XLΌλοι καταγγέλλουμε τα κόμματα αλλά πάντα βρίσκουμε τρόπο και τα ενισχύουμε. Ανεξάρτητα από την ημερομηνία των δημοτικών εκλογών τοπικά στελέχη διεκδικούν προνομιακές θέσεις στην κομματική επετηρίδα. Μόλις τέλειωσε το συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και εντοπίζουμε δύο τοπικά στελέχη στην Κεντρική Επιτροπή. Τον κ.Πούλιο, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας αλλά και τη νεαρή Αντέλ Αρτινιάν. Από την άλλη η Ν.Δ. αφήνει τον κυβερνητισμό και έχει μπει σε προσυνεδριακή διαδικασία με τους Νεοσμυρνιώτες ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί και τα κεντρικά της Ν.Δ. είναι δίπλα.

Ωστόσο μένει να δούμε αν οι τοπικές θα μείνουν στα χέρια των «πραγματικών δεξιών» ή θα περάσουν στα χέρια της δεξιάς άρχουσας τάξης. Αξιοσημείωτο ότι και η τοπική ΟΝΝΕΔ έχει ισχυρή έκφραση στα κεντρικά και αναμένεται να διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις. Εμφάνιση οικολόγων πράσινων στην πόλη διακρίνω γεγονός που δεν με στεναχωρεί καθόλου. Όσο για την αγαπητή ΔΗΜΑΡ καταγράφει αρκετούς μήνες απουσίας από την πόλη.

Αγνοούμε την κομματοκρατία και αναζητούμε λύση στα πραγματικά  προβλήματα της καθημερινότητας. Πόσο ακόμα εξάλλου θα υπάρχουν αυτοί οι κομματικοί  σχηματισμοί..;

imagesCANXX6LC

Ο Στοχαστής της Πλατείας

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s