ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

dia_biouΟ Δήμος Νέας Σμύρνης είναι ένας από τους πρώτους Δήμους της χώρας που δημιούργησε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κέντρο), σε εφαρμογή του Νόμου  3879/ τ.Α’ 21 /9/ 2010 (Ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης και λοιπές διατάξεις).

Το Κέντρο θα οργανώνει και θα υλοποιεί τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας και την εφαρμογή του Εθνικού, Περιφερειακού, και Τοπικού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και Ανάπτυξης.

Για κάθε εκπαιδευτική περίοδο, το Κέντρο θα ανακοινώνει τον προγραμματισμό των μαθημάτων, την περίοδο υποδοχής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και την ένταξή τους σε τμήματα υλοποίησης. Στη συνέχεια, θα παρακολουθεί την εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία των τμημάτων και θα αναφέρει στο Υπουργείο Παιδείας την όλη διαδικασία προγραμματισμού και υλοποίησης του όλου προγράμματος.

Εαρινή Εκπαιδευτική Περίοδος 2013 (Απρίλιος – Ιούνιος 2013)

ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

  •  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 εως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 , καθημερινά-εργάσιμες ημέρες, 10:00 – 15:00 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης ( Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Ν. Σμύρνη, 3ος όροφος).
  • ΑΙΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΔΗΓΙΕΣ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s