Ο ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: «Το συναίσθημα δεν αντικαθιστά την πολιτική…»

galaxias_17x12.5_eksofyllo1 (2)Η άνοιξη μπήκε και οι χελιδονοφωλιές έτοιμες να υποδεχτούν τα μικρά χελιδόνια. Μπαίνουμε σε ευχάριστη διάθεση και ξεχνάμε πλαστά πτυχία, προϊσταμένους χωρίς τίτλους. Εξάλλου στην προοδευτική Πορτογαλία παραιτήθηκε ολόκληρος υπουργός γιατί είχε μαϊμού πτυχίο. Ουφ, δεν είμαστε μόνο εμείς τελικά.

Νότες πολιτισμού με πλουραλιστικές επιλογές στο δημοτικό πολυχώρο Γαλαξία. Στοχαζόμαστε και απολαμβάνουμε κάθε μορφή τέχνης, ξεχνάμε για λίγο τα χαράτσια, τους απλήρωτους λογαριασμούς, την πανάκριβη βενζίνη.

Μακάρι να μη σταματήσουν αυτές οι εκδηλώσεις καθόλου γιατί φέτος δεν βλέπω να πηγαίνουμε διακοπές.

Ωστόσο ρυθμούς ανάπτυξης από το 2014 ακούμε αλλά δεν το πιστεύουμε γιατί οι έννοιες αυτές έχουν γίνει ένα επαναλαμβανόμενο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Εδώ έρχεται η εργατική πρωτομαγία και οι περισσότεροι δεν έχουμε δουλειά, πέφτει μες στη Μεγάλη Εβδομάδα άρα θα αναστηθούμε και μετά θαimages (1) διαμαρτυρηθούμε.

«Η εμπειρία από τα γεγονότα που ταρακούνησαν τις κοινωνίες μας είναι ότι οι κυβερνητικές δομές σε συνδυασμό με τις άλλες παραδοσιακές πηγές συλλογικής εξουσίας πρέπει να στραφούν εκ νέου προς τους πολίτες με τους πολίτες. Συστήματα εξουσίας που απλώς τροφοδοτούν το παλιό σύστημα δεν θα λειτουργήσουν πλέον.

imagesCANXX6LCΟ Στοχαστής της Πλατείας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s